I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Ženska juniorska reprezentacija Srbije trenira u Kristalnoj dvorani

Ženska juniorska reprezentacija Srbije završila je prvi deo priprema za turnir A grupe II runde kvalifikacija za XXVI EP 2018, koji će se odigrati u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu 26 – 29. aprila.

Juniorke Srbije su trenirale proteklih 10 dana u Obrenovcu, a od juče (subota, 21. april) su u Zrenjaninu, gde će obaviti završni deo priprema.

Marijana Boričić, prvi trener juniorki Srbije na raspolaganju ima 14 igračica, s obzirom da Katarina Gajević i Milana Marić zbog povreda ne treniraju i neće biti u konkurenciji za sastav tima za turnir u Zrenjaninu.

I Taxi Zrenjanin

Ženska juniorska reprezentacija Srbije odigraće sva tri meča u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu od 17.30 časova. Srbija će u 1. kolu A grupe, u četvrtak, 26. aprila protiv Mađarske. U 2. kolu, u petak, 27. aprila, Srbija će igrati protiv Danske, a u poslednjem, 3. kolu, u subotu, 28. aprila, protiv Holandije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Rada Perović

U našoj najboljoj seniorskoj selekciji je i prvotimka ŽOK Klek, Rada Perović.

JUNIORKE – XXVI EP 2018. – KVALIFIKACIJE – II RUNDA (26 – 29. APRIL):

A GRUPA – ZRENJANIN (KRISTALNA DVORANA), SRBIJA (26 – 28. APRIL):

Supervizor CEV: Ante Matijaca (Hrvatska). Sudijski delegat: Gžegorž Jasina (Poljska). Sudije: Hristos Maifoshis (Kipar), Sadetin Deneri (Turska), Tomaš Buhar (Češka), Eva Tomec (Slovenija), Dominga Lot (Italija), Kristijan Dženitrini (Engleska).

1. KOLO – ČETVRTAK, 26. APRIL:

SRBIJA – MAĐARSKA 17.30

HOLANDIJA – DANSKA 15.00

2. KOLO – PETAK, 27. APRIL:

SRBIJA – DANSKA 17.30

HOLANDIJA – MAĐARSKA 15.00

3. KOLO – SUBOTA, 28. APRIL:

SRBIJA – HOLANDIJA 17.30

MAĐARSKA – DANSKA 15.00

Plasman na EP izboriće pobednici 7 grupa, dok će 7 drugoplasiranih selekcija i najbolja trećeplasirana selekcija izboriti plasman u III rundu (28. jun – 1. jul), odakle će plasman izboriti po 2 selekcije iz obe grupe.

XXVI EP 2018. u konkurenciji juniorki (do 19 godina) odigraće se 1 – 9. septembra u Albaniji, a mesta odigravanja će naknadno biti određena. Na prvenstvu će igrati igračice rođene 2000. i mlađe.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh