I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Jovani zlato u osmercu na šampionatu Francuske

Veslačica Zreneksa, Jovana Arsić, učestvovala je proteklog vikenda na Otvorenom prvenstvu Francuske, na kojem je veslala za klub ACBB iz Bulonja.

Jovana Arsić (treća u čamcu) sa koleginicama iz Francuske

– Veslale smo po veoma jakom „kontra“ vetru, ali jača od vetra je bila konkurencija čak 15 čamaca. Veoma sam srećna, mnogo mi znači ovaj uspeh – rekla je Jovana za Ilovezrenjanin.

Po povratku iz Francuske Arsićevu očekuju pripreme za Svetski kup u Lucernu, koji će biti održan za mesec dana u Lucernu.

I Taxi Zrenjanin

ANA BLISTALA NA KUPU SRBIJE

U subotu, 6. juna 2015, na Savskom jezeru (Ada Ciganlija) održana je II regata Kupa Srbije, koju su organizovali Veslački savez Srbije i Veslački klub Partizan. Za medalje se borilo preko 150 veslača i veslačica u svim uzrasnim kategorijama – pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj, seniorskoj i konkurenciji veterana u skifu, dubl skulu, dvojcu bez kormilara, četverac skulu, četvercu bez kormilara i četvercu sa kormilarom i to iz svih srpskih klubov

Na ovom takmičenju je zablistala Ana Milinković sa tri medalje – dve bronze u skifu za seniorke i juniorke i srebrom u dubl skulu, u kombinaciji sa Zvezdinom veslačicom Anđelom Šulović.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh