I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Jovani Arsić srebro na prvenstvu Francuske

Veslačica Zreneksa, Jovana Arsić, učestvovala je proteklog vikenda na državnom prvenstvu Francuske i osvojila srebrnu medalju! Na šampionatu „trikolora“ je učestvovalo preko 1.500 veslača iz 50 klubova. Jovana je pojačala klub ACBB, koji je u ukupnom plasmanu bio najuspešniji i osvojio ekipno zlato. 

Jovana Arsić (treća u čamcu) sa koleginicama iz Francuske

Jovana Arsić (treća u čamcu) sa koleginicama iz Francuske

Iako po „profesiji“ skifista, Arsićeva je ovoga puta veslala u četvercu sa još tri Francuskinje. Dobro se snašla u novoj ulozi, uspela je i da motiviše nove klupske drugarice, a sreći nije bilo kraja kada su kao druge prošle kroz cilj.

Jovana Arsic Francuska 2

PerSu marketi

– U veoma jakoj konkurenciji od 17 četveraca, ja sam u četvercu bez kormilara osvojila srebro. Bilo je to divno iskustvo za mene. Francuskinje su me odlično prihvatile – rekla je Jovana.

Francusko srebro sija kao zlato: Jovana (sa maramom) i koleginice iz kluba ACBB

Francusko srebro sija kao zlato: Jovana (sa maramom) i koleginice iz kluba ACBB

Na pitanje kako je došlo do toga da nastupi za francuski klub, Jovana je objasnila:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Jedan veslač iz Srbije je studirao i veslao u Francuskoj. Stupio je u kontakt sa nekoliko veslača i veslačica iz Srbije. Svi smo prihvatili poziv. Tamošnja pravila dozvoljavaju da 25 odsto ekipe čine pojačanja iz inostranstva – objasnila je za Ilovezrenjanin.

Ona je iz Francuske doputovala u Zrenjanin. Nije stigla ni da raspakuje kofere, već je sledećeg dana (četvrtak) krenula put Slovenije, gde će učestvovati ovog vikenda na tradicionalnoj regati na Bledskom jezeru.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh