I love Zrenjanin

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Odbojkaška bomba: Jovana Brakočević nastavlja karijeru u Rumuniji

ZrBizNet

Jedna od najbolji srpskih odbojkašica svih vremena, Jovana Brakočević, udato Kancijan nastaviće karijeru u CSM-u iz Bukurešta!

Srpska odbojkašica je ovim potezom izazvala veliku pažnju u svetu odbojke, jer igračica takvog renomea nikada nije igrala za rumunski klub.

Atraktivna Zrenjaninka je letos iz nepoznatih razloga raskinula saradnju sa Dinamom iz Kazanja za koji je u maju potpisala jednogodišnji ugovor. Prošlu sezonu je provela u italijanskoj Modeni gde je igrala sjajno i bila prvi poenter ekipe. Usledio je potpis za bogati Dinamo, ali je saradnja iz nepoznatih razloga ubrzo raskinuta.

PerSu marketi

Nova avantura u karijeri

Brakočevićeva ima 29 godina, bila je MVP evropskog šampionata 2011. godine, MVP Lige šampiona i SP za klubove 2013. godine, a reprezentativnu karijeru je završila prošle godine posle srebrne medalje na Olimpijskim igrama. Pre Bukurešta, Dinama i Modene je igrala u Azerbejdžanu, Turskoj, Japanu, Kini i italijanskom Koneljanu.

– Veoma sam srećna što ću igrati u Bukureštu i pogtovo sam srećna što ću opet zaigrati sa mojom najboljom prijateljicom Suzanom Ćebić. Takođe sam zadovoljan i što ću opet raditi sa trenerom Akbasom kojeg jako cenim. Jedva čekam da počne ova nova avantura u mojoj karijeri –  rekla je Jovana Brakočević, po dolasku u Bukurešt.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh