I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Odbojkaška bomba: Jovana Brakočević nastavlja karijeru u Rumuniji

Jedna od najbolji srpskih odbojkašica svih vremena, Jovana Brakočević, udato Kancijan nastaviće karijeru u CSM-u iz Bukurešta!

Srpska odbojkašica je ovim potezom izazvala veliku pažnju u svetu odbojke, jer igračica takvog renomea nikada nije igrala za rumunski klub.

Atraktivna Zrenjaninka je letos iz nepoznatih razloga raskinula saradnju sa Dinamom iz Kazanja za koji je u maju potpisala jednogodišnji ugovor. Prošlu sezonu je provela u italijanskoj Modeni gde je igrala sjajno i bila prvi poenter ekipe. Usledio je potpis za bogati Dinamo, ali je saradnja iz nepoznatih razloga ubrzo raskinuta.

Fordomanija

Nova avantura u karijeri

Brakočevićeva ima 29 godina, bila je MVP evropskog šampionata 2011. godine, MVP Lige šampiona i SP za klubove 2013. godine, a reprezentativnu karijeru je završila prošle godine posle srebrne medalje na Olimpijskim igrama. Pre Bukurešta, Dinama i Modene je igrala u Azerbejdžanu, Turskoj, Japanu, Kini i italijanskom Koneljanu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Veoma sam srećna što ću igrati u Bukureštu i pogtovo sam srećna što ću opet zaigrati sa mojom najboljom prijateljicom Suzanom Ćebić. Takođe sam zadovoljan i što ću opet raditi sa trenerom Akbasom kojeg jako cenim. Jedva čekam da počne ova nova avantura u mojoj karijeri –  rekla je Jovana Brakočević, po dolasku u Bukurešt.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh