I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Jovana Brakočević sa Vakifbankom osvojila titulu klupskog šampiona sveta

Titula klupskog prvaka sveta za Jovanu Brakočević i Vakfibank Istanbul. Jovana Brakočević MVP na Svetskom klupskom prvenstvu.

 

Jovana Brakocevic

Vakifbank iz Istanbula, za koji igra Zrenjaninka Jovana Brakočević, osvojio je titulu pobednika VII Svetskog klupskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica, u Cirihu, u Švajcarskoj, pošto je večeras u finalu savladao Unilever Volej iz Brazila  sa 3:0 (25:23, 27:25, 25:16).

Fordomanija

Jovana Brakočević, korektor Srbije i Vakifbank Istanbula iz Turske, proglašena je za najbolju igračicu (MVP) Svetskog prvenstva u Švajcarskoj. Brakočevićeva je jedina igračica u Evropi, koja je na četiri takmičenja proglašavana za najbolju igračicu (MVP): Evropskom prvenstvu 2011, Evropskoj ligi 2011, Ligi šampiona 2013. i Svetskom klupskom prvenstvu 2013.

Bronzane medalje su osvojile odbojkašice Guandonga Evergrandea iz Kine, koje su u utakmici za treće mesto pobedile Volero Cirih sa 3:1 (24:26, 25:23, 25:18, 25:21).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh