I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Jovana Brakočević rekla „da“ na aerodromu

Srpska odbojkašica Jovana Brakočević po povratku s Evropskog prvenstva rekla je sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem dečku Italijanu Marčelu Kanzijanu, čime je par krunisao svoju vezu veridbom! Naše odbojkašice, koje su krenule kao aktuelne prvakinje kontinenta, s Evropskog prvenstva vratile su se kao četvrte.
Jovana Brakocevic 3

Vidno snuždene sletele su na „Aerodrom Nikola Tesla“, ali za razliku od svojih saigračica, Jovana Brakočević imala je osmeh na licu. Atraktivna odbojkašica nije mogla da izdrži i otkrila nam je ko je „krivac“ za njenu sreću. Na putu ka Beogradu izabranik njenog srca Marčelo zaprosio ju je nakon pet godina veze!
Jovana Brakocevic 2

– Presrećna sam! Jedva se suzdržavam da se opet ne rasplačem. Desilo se na putu za Beograd. U Minhenu smo imale dva sata pauze i tamo se sve izdešavalo. To mu se učinilo kao savršen trenutak i definitivno mi je ulepšao sva ova tužna osećanja koja imam zbog gubitka medalja i evropskog zlata koje smo svi očekivali. On je tu, kao i uvek, da spase stvari i sačuva dan – rekla je Brakočevićeva i dodala:
– Ne mogu da kažem ni da sam očekivala ni da nisam – priznaje Jovana i dodaje: 
Jovana Brakocevic

Dugo se nećkao

– Dosta puta smo razgovarali o svemu tome, ali nekako se uvek čekao pogodan trenutak. On kaže da je dugo razmišljao i da je već tri-četiri nedelje planirao sve. On je sa mnom u Beogradu i prvo idemo da proslavimo nas dvoje, pa ćemo onda da delimo vesti s porodicom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Izvor: Kurir

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh