I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Jovana Brakočević crta stripove!

O odbojkašici Jovani Brakočević se gotovo sve zna, ali ipak je uspela da nas iznenadi jednim retkim talentom. Zvanično najbolja igračica Evrope i osvajačica zlatne medalje na kontinentalnom šampionatu u slobodno vreme se bavi crtanjem, i to prilično uspešno.

 

U Turskoj gde odnedavno igra odbojku, Jovana Brakočević je otkrila svoju nežnu, umetničku dušu. Sajt “FIVB Hero” prikazao je njena dela, među kojima posebno mesto zauzimaju likovi iz stripa “Alan Ford“, Bob Rok i Broj Jedan.


– Crtam još od malih nogu. Oduvek sam volela da crtam, obično komične situacije. Prekopiram ih ili ponekad dodam i nešto svoje – otkrila je Jovana Brakočević za www.fivbheroes.com
Naša odbojkašica ima malo slobodnog vremena, pogotovo otkako je prešla u Vakifbank, ekipu šampionskih ambicija, i trudi se da te sate iskoristi na pravi način. Odmara se i zabavlja radeći ono što voli jer joj to odvlači misli sa odbojke i lopte.
– Crtam kada sam tužna ili pod stresom. Opušta me – kaže korektor Srbije.
Ipak, ovo nije jedini njen hobi. Takođe, čita magazine koji se bave unutrašnjim dizajnom, oblašću koja nju veoma zanima i u kojoj bi mogla da završi posle kraja profesionalne karijere. Do tada, preporučuje i čitanje, i naslove poput “Ostrva” Viktorije Hislop i trilogije Daglasa Prestona i Linkolna Čajlda “Brimston”, “Ples smrti” i “Knjiga smrti”.

PerSu marketi
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh