I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Jovana Arsić će imati dve šanse da izbori olimpijsku vizu za Tokio

Dok veći deo kandidata za našu seniorsku reprezentaciju trenutno vesla na pripremama u turskom Kojčegizu, u Atini žestoko radi Zrenjaninka Jovana Arsić.

Jovana Arsić na pripremama u Atini (Foto: VSS)

Ona naporno trenira za veliki izazov koji je čeka ove sezone – kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju, na kojima su veslačka takmičenja zakazana od 24. do 31. jula.

Jovana će u nastavku sezone imati dva puta šnasu da izbori olimpijski vizu – na Evropskim kvalifikacijama za OI (27. – 29. aprila u Varezeu) i Finalnoj olimpijskoj kvalifikacionoj regati (17. – 19. maja u Lucernu).

PerSu marketi

Jovana se u Grčkoj priprema pod budnim okom trenera Dušana Kovačevića. Kako bi ušla u što bolju formu pred kvalifikacione trke za plasman na Olimpijske igre, Jovana u Atini vesla sa sparing partnerom Dušanom Slavnićem, koji se uspešno oporavlja posle povrede.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Mora se posebno istaći da veliku pomoć imamo od programskog direktora Veslačkog saveza Srbije, proslavljenog stručnjaka Đovanija Postiljonea, koji takođe radi s Jovanom – naveo je Kovačević.

Malu srpsku ekspediciju u Atini nisu pratili baš najpovoljniji vremenski uslovi, ali to se nije odrazilo na rad Arsićeve.

– Vreme nije bilo za veslanje baš svaki dan, ali plan i program priprema ispunjeni su 100 odsto. Kada se sve sabere, zadovoljni smo odrađenim i u dobrom raspoloženju se vraćamo u Srbiju – rekla je Jovana Arsić, nekadašnja veslačica Zreneksa, sada u dresu VK Crvena zvezda.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh