I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Jovana Arsić ponovo pojačala ACBB

Na otvorenom prvenstvu Francuske, veslačica Zreneksa, Jovana Arsić, ponovo je branila boje francuskog kluba ACBB. Ona je u četverac – skulu, zajedno sa koleginicama, bila prva u B finalu (7. mesto u ukupnom plasmanu) i druga u B finalu (ukupno 8. mesto) u osmercu, u kojem je veslala zajedno sa muškarcima.

Jovana Arsic 2

– Nekoliko drugova iz reprezentacije Srbije i ja smo ponovo pojačali klub ACBB. Ovoga puta smo veslali sa veslačima koji su dosta slabije pripremljeni od nas, pa se to odrazilo i na plasman. Bez obzira na to,  uradili smo odličan posao i dokazali da u konkurenciji od 17 – 20 čamaca možemo da doguramo dosta dobro i sa lošijim ekipama – poručila je iz Francuske, Jovana Arsić.

I Taxi Zrenjanin

Jovana Arsic

Po povratku iz Francuske Jovana će imati desetak dana odmora, a zatim je očekuju pripreme za novembarska testiranja za reprezentaciju. Prvo će biti 10. novembra u Beogradu.

Zrenex sjajan u Osijeku

Iz Osijeka sa 4 medalje: Srđan i Ana Milinković, Svetlana Ristin

Iz Osijeka sa 4 medalje: Srđan i Ana Milinković, Svetlana Ristin

Veslači Zreneksa učestvovali su na tradicionalnoj „Miholjskoj regati“ u Osijeku, gde su osvojili 4 medalje. Srđan Milinković je osvojio bronzu za kadete. Svetlana Ristin je osvojila zlato u skifu za seniorke, Ana Milinković bronzu, a zajedno zlato u dublu za seniorke.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh