I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Jesenji karavan Sportskog saveza počeo u Aradcu

U okviru programskih aktivnosti sportski savez je nastavio akciju „ Sportsko-edukativni karavan po naseljenim mestima“ i posetio mesnu zajednicu Aradac.

sportski-radnik-entuzijasta-u-aradcu-je-milorad-kurjakov

Oko 300 učenika, u toku jednodnevne posete Sportskog saveza bilo uključeno u različite aktivnosti i sadržaje koje su uz stručnu službu Saveza sprovodili i volonteri Crvenog krsta, naši poznati sportisti, kao i predstavnici Saveza za školski sport Grada Zrenjanina.

odlicni-uslovi-za-rad-u-novoj-sali-u-aradcu

PerSu marketi

U okviru sportsko-edukativnog karavana niže školski razredi učestvovali su u zabavnim poligonima koji su se sprovodili u novom objektu fiskulturne sale, a viši razredi imali su priliki da kroz radionicu-pričaonicu sa našom poznatom sportiskinjom i sportskim radnikom Vukosavom Đapić Atanacković steknu više informacija o sportu i njegovim benefitima, kao i da kroz veoma zanimljivo predavanje volontera Crvenog krsta prođu obuku u pružanju prve pomoći.

volonteri-crvenog-krsta-su-partneri-na-sportsko-edukativnom-karavanu

ucesnici-sportko-edukativnog-karavana-u-aradcu
U razgovorima sa predstavnicima mesne zajednice i sportskih organizacija saslušana su mišljenja, iskustva i problemi sa kojima se susreću. U okviru karavana svim osnovnoškolcima uručeni su skromni pokloni u vidu rasporeda časova, a u mesnoj zajednici Aradac za sportskog radnika – entuzijastu proglašen je Milorad Kurjakov, višegodišnji sportski radnik .

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh