I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Jelena Prole sjajna u Sarajevu

U hali sportova „Mojmilo“ u Sarajevu, održan je međunarodni olimpijski bodovni turnir „OPEN BiH – G1“ na kojem je učestvovalo 600 takmičara iz 39 zemalja. Tekvondo klub Zrenjanin nastupio je sa 5 takmičara, reprezentativaca Srbije u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Jelena Prole

Jelena Prole

Kadetkinja Jelena Prole osvojila je srebro u kategoriji – 59 kg. Kadetkinja Una Rodić plasirala se na 5. mesto u kategoriji – 41 kg, juniorka Valentina Tošić se plasirala na 5. mesto kategoriji do – 49 kg, kao i seniori Dejan Popov i Jovan Romac.

– Sledeće međunarodno takmičenje očekuje nas u našem gradu. Organizovaćemo „5. Zrenjanin OPEN“ 21. februara, gde ćemo nastaviti sa skupljanjem bodova radi učešća na evropskim šampionatima – najavio je predsednik TK Zrenjanin, Slaviša Perić.

I Taxi Zrenjanin

Zrenjanincima predstoji naporna godina. Za Evropsko kadetsko prvenstvo, koje će biti održano juna u Strazburu, pripremaju se Una Rodić i Jelena Prole. Evropsko juniorsko prvenstvo je zakazano za septembar, a plasman na EP očekuje juniorka Valentina Tošić. Na Evropskom prvenstvu do 21 godine, koje će biti održano aprila u Belgiji, u sklopu reprezentacije Srbije, trebalo bi da putuju Miloš Šućur, Dejan Popov i Jovan Romac.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh