I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Januarsko sunce prija planinarima KP „Zrenjanin“

Januarsko sunce, 8 stepeni iznad nule i dobro društvo obeležilo je dan članovima Kluba planinara „Zrenjanin“.

Oni su u okviru svojih redovnih aktivnosti ove subote organizovano pešačili do Kleka, tačnije do „plinskog mosta“.

 

I Taxi Zrenjanin

 

Bila je ovo kao i uvek, lepa prilika za sve članove kluba ali i one koji to nisu, a jako vole boravak u prirodi da im se pridruže u lepoj i korisnoj aktivnosti.

Start pešačenja bio je kod Kristalne dvorane u Zrenjaninu, a ruta je vodila pored manastira  Svete Melanije, obalom Begeja pa sve do tzv. plinskog mosta kod Kleka. To je zapravo viseći most koji sprovodi gasovod preko kanala Begej.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Plinski most“ osim lovcima, poljoprivrednicima ili pecarošima je praktično nepoznat objekat, pa su mnogi ovo jutro iskoristili da utaže znatiželju

 

„Tamo i nazad“ pređeno je blizu 16 kilometara. –  Kao i dosadašnje šetnje u okolini našeg grada i ova je bila mogućnost da se bolje upozna, vidi i oseti naš grad i uživa u prirodi koja ga okružuje – poručili su nam članovi KP „Zrenjanin“.

Planinari su nedavno organizovano pešačili od Zrenjanina do Ečke i nazad kroz mužljanske vinograde rutom dugom 19 kilometara.

U februaru je planirano pešačenje već omiljenom rutom do Belog Blata. Kontinuirano se radi i na animaciji najmlađih sprovođenjem programa Planinarskog saveza Srbije “ Malim korakom po okolini do planina koje zovu“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh