I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Izviđači odreda „Čiča Janko“ iz Perleza najspretniji na takmičenju u Pančevu

U organizaciji Odreda izviđača „Crne rode“ iz Pančeva održan je 2. Memorijal „Aleksandar Stanković“. Odred Izviđača „Čiča Janko“ iz Peleza predstavljalo je 29 članova podeljenih u pet ekipa pojačanih članovima iz Knićanina, Farkaždina i Idvora.

„Memorijal Aleksandar Stanković“ održan je u najvećoj školi u Pančevu O.Š. „Miroslav Mika Antić“, a nastupila je 21 ekipa i 170 izviđača. Domaćini su se potrudili  da osmisle veoma interesantan program sastavljen od različitih disciplina za poletarace.

Između ostalih izviđači su svoje veštine odmeravali na poligonu spretnosti, u brzom vezivanju čvorova, poznavanju prve pomoći, dešifrovanju dobijenih poruka i prenošenju poruka.

I Taxi Zrenjanin

Najmlađi članovi odreda „Čiča Janko“ pokazali su da su i dalje u dobroj formi i uspešni u svim postavljenim disciplinama, pa i ovaj put nisu izostali dobri rezultati. Odred je tako obogatio svoje vitrine sa nova tri pehara – kaže Dragan Musić starešina odreda.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Upomenutoj konkurenciji ekipa „Perleški Pirati“ osvojila je prvo mesto, drugo mesto  osvojile su „Munje“, a  treće „Tamiški Delfini“.  Odred „Čiča Janko“ pojačan je i dvema novim ekipama iz Knićanina „Pande“ i „Leptirići“ koje su takođe  pokazale veliku spretnost na njihovom prvom takmičenju.

Sastavi ekipa su: „Perleški pirati“: Predrag Kiza, Aleksandar Antonijević, Branislav Mrgić, Miroslav Spasić, Nemanja Jekić, predvodnik ekipe: Marko Ivkov.

Ekipa „Munje“: Dragana Vukov, Mina Mećavin, Aleksandra Zakić, Nikolina Mirkov, predvodnik ekipe: Ivana Vukov.

Ekipa „Tamiški delfini“: Luka Velemirov, Ivan Stankov, Mitra Ivkov, Uroš Stepanov, predvodnik ekipe: Nikola Velemirov.

Ekipa „Pande“: Milica Petrović, Lana Mladenović, Tea Jeftenić, Valentina Petrič, Lena Stamenković, predvodnik ekipe: Sara Antonijević.

Ekipa „Leptirići“: Jovana Petrović, Kristina Spasić, Nina Vučković, Ognjen Cvetkovi, Stefan Jeftenić, prdvodnik ekipe
Jovana Jovanović.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh