I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Izviđači odreda „Čiča Janko“ iz Perleza najspretniji na takmičenju u Pančevu

U organizaciji Odreda izviđača „Crne rode“ iz Pančeva održan je 2. Memorijal „Aleksandar Stanković“. Odred Izviđača „Čiča Janko“ iz Peleza predstavljalo je 29 članova podeljenih u pet ekipa pojačanih članovima iz Knićanina, Farkaždina i Idvora.

„Memorijal Aleksandar Stanković“ održan je u najvećoj školi u Pančevu O.Š. „Miroslav Mika Antić“, a nastupila je 21 ekipa i 170 izviđača. Domaćini su se potrudili  da osmisle veoma interesantan program sastavljen od različitih disciplina za poletarace.

Između ostalih izviđači su svoje veštine odmeravali na poligonu spretnosti, u brzom vezivanju čvorova, poznavanju prve pomoći, dešifrovanju dobijenih poruka i prenošenju poruka.

PerSu marketi

Najmlađi članovi odreda „Čiča Janko“ pokazali su da su i dalje u dobroj formi i uspešni u svim postavljenim disciplinama, pa i ovaj put nisu izostali dobri rezultati. Odred je tako obogatio svoje vitrine sa nova tri pehara – kaže Dragan Musić starešina odreda.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Upomenutoj konkurenciji ekipa „Perleški Pirati“ osvojila je prvo mesto, drugo mesto  osvojile su „Munje“, a  treće „Tamiški Delfini“.  Odred „Čiča Janko“ pojačan je i dvema novim ekipama iz Knićanina „Pande“ i „Leptirići“ koje su takođe  pokazale veliku spretnost na njihovom prvom takmičenju.

Sastavi ekipa su: „Perleški pirati“: Predrag Kiza, Aleksandar Antonijević, Branislav Mrgić, Miroslav Spasić, Nemanja Jekić, predvodnik ekipe: Marko Ivkov.

Ekipa „Munje“: Dragana Vukov, Mina Mećavin, Aleksandra Zakić, Nikolina Mirkov, predvodnik ekipe: Ivana Vukov.

Ekipa „Tamiški delfini“: Luka Velemirov, Ivan Stankov, Mitra Ivkov, Uroš Stepanov, predvodnik ekipe: Nikola Velemirov.

Ekipa „Pande“: Milica Petrović, Lana Mladenović, Tea Jeftenić, Valentina Petrič, Lena Stamenković, predvodnik ekipe: Sara Antonijević.

Ekipa „Leptirići“: Jovana Petrović, Kristina Spasić, Nina Vučković, Ognjen Cvetkovi, Stefan Jeftenić, prdvodnik ekipe
Jovana Jovanović.

 

  • Divider

  • Divider
Na vrh