I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

Ivana treća u Cirihu – četvrta u ukupnom plasmanu Dijamantske lige

Atletičarka Ivana Španović osvojila je drugu medalju za redom u Dijamantskoj ligi, pošto je na mitingu u Cirihu, u skoku u dalj ostvarila 6,73 metara, što je bilo dovoljno za bronzano odličje u najjačoj konkurenciji.

 

Španovićeva je posle treće serije čak vodila, pošto je u drugom skoku imala najbolji rezultat. Ona je u prvom skoku ostvarila 6,56, zatim bronzani skok, dok je u trećoj seriji skočila 6,52 metra. U četvrtoj i petoj seriji skočila je 6,72 metra, a u poslednjoj je prestupila.

Prvo mesto u Cirihu osvojila je Šara Proktor iz Velike Britanije sa skokom od 6,88 metara, dok je predstavnica Nigerije Blesing Okagbare sa rezultatom 6,76 metara, samo tri centimentra više od Španovićeve. Ivana je pre bronze u Cirihu osvojila i zlato u Stokholmu.

PerSu marketi

– Atmosfera u Cirihu je jedinstvena i mogu da kažem da je ovo večeras bilo najlepše takmičenje u mojoj dosadašnjoj karijeri. Presrećna sam, ali osetila sam da je bilo prostora i za skok koji bi mi večeras doneo pobedu. Ipak, treće mesto na mitingu u Cirihu i četrvta pozicija u sveukupnom plasmanu Dijamantske Lige veliki je uspeh za mene – rekla je Ivana posle pobede.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ivana već u petak putuje za Francusku, gde je u subotu očekuje novo takmičenje za reprezentaciju Balkana.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh