I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Ivana Španović, zvanično mis Svetskog prvenstva u atletici

Kao i svakoj devojci, prija mi i takva pažnja, ali najbitniji mi je rezultat koji ostvarim na sportskom polju – izjavila je Španovićeva.

 

Aletičarka Ivana Španović, koja je našoj zemlji posle 30 godina donela medalju sa Svetskog prvenstva, proglašena je za zvanično najlepšu učesnicu šampionata planete održanog ovog meseca u Moskvi.  Zrenjaninka je tako, osim bronzane medalje, iz ruske prestonice ponela još jednu titulu.

 

I Taxi Zrenjanin

Ivanu Španović komplimenti nisu previše poneli. Njoj su i dalje najbitniji rezultati koje postiže na atletskim borilištima i mitinzima širom Evrope.

– Kao i svakoj devojci, prija mi i takva pažnja, ali najbitniji mi je rezultat koji ostvarim na sportskom polju – izjavila je Španovićeva.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Njoj je ovo drugo zvanično priznanje kad0 je reč o lepoti, jer je i u Pekingu 2008. godine bila proglašena za najlepšu sportistkinju Olimpijskih igara.

Posle bronze sa SP i zlata sa Dijamantske lige iz Stokholma, Ivanu 29. avgusta očekuje novo takmičenje 29. avgusta na mitingu u Cirihu, gde će biti jedina predstavnica srpske arletike.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh