I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Ivana Španović završila testiranje u Red Bull – u

Ivana Španović je protekle nedelje, u društvu trenera Gorana Obradovića, posetila „Red Bull DTC“, dijagnostički i trening centar u Austriji, gde je na najmodernijim mašinama i po najsavremenijim metodama odradila niz pregleda i testova na samom početku priprema za narednu sezonu.

Ivana Red Bull

– Za mene je ovo jedno neprocenjivo iskustvo. Veliku podršku imali smo od tima Red Bul stručnjaka, koji je bio sa nama tokom testiranja, ali i na raspolaganju za sve dodatne konsultacije. Bilo je mnogo testova koje sam radila po prvi put i biće vrlo zanimljivo uporediti rezultate na početku pripremnog perioda i na kraju zimske sezone, kada budem bila u top formi. Radujem se povratku u centar krajem marta sledeće godine – izjavila je Španovićeva po povratku iz Austrije i dodala:

 

I Taxi Zrenjanin

Ivana Red Bull 2

– Najvažnije je da smo sve preglede i testiranja uradili na početku trenažnog procesa, a rezultati će dati jasnu sliku na koje aspekte treba posebno da obratim pažnju kako bih se što bolje spremila za Svetsko prvenstvo u dvorani, koje se održava u Sopotu od 7. do 9 marta naredne godine.

Ivana Red Bull 3

„Red Bull DTC“ tokom svojih priprema koriste mnogi vrhunski sportisti poput Lindzi Von, Sebastijana Fetela, Sebastiena Buemija, Sirila Desprea.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh