I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Ivana Španović: Zašto se više piše o mom izgledu, nego o medaljama?

Prvakinja sa dvoranskog Evropskog šampionata i naša najbolja atletičarka kaže da ne voli što je u javnosti više zastupljena kao lepotica nego kao sportistkinja.

Ivana Spanovic 5

Ivana Španović je pre nedelju dana u Srbiju donela zlatnu medalju koju je osvojila skočivši 6,98 metara na takmičenju u Pragu. Iako su svi ponosni na njen uspeh, malo ko ostane ravnodušan na Ivanin savršen izgled, a ona kaže da joj to, kako vreme prolazi, sve više smeta.

– Nisam najsrećnija što se moj privatni život toliko provlači kroz medije. Volim intimu da sačuvam za sebe, a ono što javnost treba da predstavi su moji uspesi u sportu – kaže Ivana Španović.

PerSu marketi

Dodaje da nema ništa protiv da nekome da savet oko toga kako bi trebalo da vežba ili da se pravilno hrani, ali smatra da bi njeno ime trebalo da se u javnosti vezuje za neke druge stvari, a ne njen fizički izgled.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Ima stvari koje volim da zadržim za sebe, a ako se već moje ime pominje, onda neka to bude kada nešto osvojim na takmičenjima ili zbog toga što sam promoter nekih humanitarnih akcija. Kada nekome pomognem, to me čini srećnom podjednako kao kada osvojim medalju. Zato sam jako polaskana što me je Sergej Trifunović pozvao da budem ambasador fondacije „Podrži život“ – rekla nam je Ivana.

Ni o ljubavi nije htela mnogo da kaže.

– Verila sam se i svakako da ću da se udam, samo još uvek nismo pričali gde bi svadba bila i kako bismo je organizovali. Polako sve će doći na svoje, ne žurimo. Nisam preterano srećna što sam poslednjih dana u medijima kao „neko ko je sa dečkom“. To volim da zadržim za sebe – završava naša najuspešnija atletičarka.

Proslava sa ljudima iz fondacije „Podrži život“

Proslava sa ljudima iz fondacije „Podrži život“

Ivana u akciji „Podrži život“

Ivana Španovć je jedan od ambasadora humanitarne fondacije „Podrži život“ koja je proslavila godinu dana postojanja. Predsednik upravnog odbora je Sergej Trifunović.
– Fondacija „Podrži život“ postoji isključivo zahvaljujući narodu. U ovom brzom vremenu, kada ljudi ne mogu da odvoje vreme da odu i doniraju novac, izmislili smo sistem SMS-a. Ponavljaću, da budem što dosadniji, da svi pošalju poruku na 5757 sa nekim karakterom koja košta 100 dinara. Ako bi svaki građanin Srbije pustio jednu poruku mesečno, mi bismo svakog meseca imali skoro milion evra na raspolaganju i onda ne bismo morali da pravimo posebne selekcije za određeno dete već bismo bili spremni da svu bolesnu decu dočekamo i pomognemo im.

Izvor: Blic

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh