I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Ivana Španović: Volim što nismo konzervativni

Naša atletičarka Ivana Španović nedavno se vratila iz Jermenije, gde je proglašena za najbolju atletičarku Balkana, a na svečanoj ceremoniji blistala je u crnoj čipkanoj haljini. Iako to nije autfit u kome često možemo da je vidimo, mlada sportistkinja otkriva da i te kako voli eleganciju.

Ivana Spanovic

Ivana važi za jednu od najlepših i najzgodnih sportistkinja. Zbog posla kojim se bavi najčešće je u helankama, patikama i trenerci i priznaje da ništa ne može da zameni udobnost i sportski komfort na koji je navikla, ali je vrlo često možemo videti i u seksi izdanjima.

– Profesija mi je takva da nemam mnogo prostora u odabiru svakodnevne garderobe, jer se ceo dan svede na to da između treninga imam vremena samo za kafu i ručak. To ne znači da ne volim elegantne komade u kojima se osećam apsolutno slobodno i prijatno, samo mnogo ženstvenije – kaže Španovićeva.

I Taxi Zrenjanin

Ivana Spanovicc

Iako su joj vrtoglave visoke potpetice nekada bile omiljene, sada ih je zamenila drugačijim cipelama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Sve ređe se opredeljujem za visoke potpetice, jer osećam bolove u tetivama. Češće izaberem salonke sa nižom štiklom. Imam puno cipela, ali manji broj koraka pređenih u istim. Obožavam sakoe, jaknice i kapute i njih ima najviše u mom ormaru. Najčešće ih kombinujem sa nekim dobrim džinsom – kaže Ivana.

Ivana Spanovic

Osvrćući se na stil devojaka u Srbiji, Ivana kaže da joj se sviđa što njihov stil nije konzervativan.

– Uglavnom mi se dopada ono što vidim na devojkama na ulici. Ono na šta se nikada neću navići jeste to što kod nas ne postoji neki dres kod. U svakom slučaju volim što nismo konzervativni – kaže Španovićeva.

Provod u kafani uz rakiju i tamburaše

– Bilo bi mi zaista teško da održavam mentalni fokus ukoliko ne bih imala vremena za izlaske i druženja. Postoji vreme za sve, tako da kada nije sezona, nema ničeg lošeg u tome da izađem i provedem se. Moj izbor će uvek biti kafana uz najbolje prijatelje, meze, domaću rakiju i tamburaše – priznaje Ivana.

Izvor: 24 sata

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh