I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Ivana Španović trijumfovala na četvrtom mitingu Serbia Open

Ivana Španović je pobedila u skoku u dalj na četvrtom „Serbia openu” u Beogradu i napravila pravu uvertiru u pohodu na odbranu zlata na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Glazgovu.

Ivana Španović je pobedila rezultatom 6,92 metra, skokom iz treće serije i izjednačila rekord mitinga. Ona je u prve dve serije prestupila, u četvrtoj je skočila 6,90, u petoj 6,84 metara, a u poslednjoj seriji ponovo 6,90 metara.

– Planirali smo da ovaj takmičarsko-pripremni period pred Evropsko prvenstvo završimo upravo takmičenjem u Beogradu, pred domaćom publikom. Zahvaljujem svima koji su došli da isprate atletiku, čestitam svim učesnicima, a što se tiče mog nastupa i više sam nego zadovoljna svim skokovima koje sam izvela. Bez obzira na ozbiljnost povrede koju sam imala prošle godine drago mi je da sam ponovo na stazi i na nivou na kome treba da budem pred Evropsko prvenstvo – rekla je Španović.

I Taxi Zrenjanin

Miting u Beogradu je poslednja provera Ivane Španović pred početak Evropskog dvoranskog prvenstva, koje će se od 1. do 3. marta održati u Glazgovu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Mnogo se radujem pre svega sto ću biti u prilici da se takmičim na Evropskom šampionatu i naravno da se borim za treće uzastopno zlato –  dodala je srpska atletičarka, koja je osvajala titule 2015. godine u Pragu i dve godine kasnije u Beogradu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh