I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Suze u Berlinu: Ivana Španović se povredila i propušta SP u Dohi (VIDEO)

Nije imala sreće naša najbolja atletičarka Ivana Španović, povredila se i propustiće najvažnije takmičenje ove godine – Svetsko prvenstvo u Dohi za mesec dana.

Foto: youtube/ATLEX TV – Serbian Athletics

Ivana je posrnula u trku, na zaletištu u šestoj seriji na mitingu u Berlinu – stradao je mišić (zadnja loža) i odmah je bilo jasno da je u pitanju ozbiljna povreda.

Na to su ukazivala i zabrinuta lica njenih suparnica, a najviše od svega suze na njenom licu…

Fordomanija

Led je stavljen odmah nakon što je sela i zaplakala, tešile su je suparnice, hrabrile, pružile podršku u nimalo lakom trenutku, znaju i one kako je kada te ovakav peh udalji od staze, od snova…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Nedugo posle povrede, Ivanin trener Goran Obradović potvrdio je da je pred Ivanom dug period oporavka i da će gotovo sigurno propustiti svetsko prvenstvo u Dohi.

– Ivana je povredila zadnju ložu desne noge kada je trčala zalet u poslednjoj seriji, i to najverovatnije znači da Ivana neće nastupati na Svetskom prvestvu u Dohi koje se održava za mesec dana. Odmah po povratku u Srbiju ćemo obaviti sve preglede i snimanja i više saznati o ozbiljnosti povrede – rekao je Obradović.

Pogledajte i kako je došlo do povrede naše atletičarke.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh