I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Ivana Španović se oporavlja i priprema za takmičenja

Naša rekorderka u skoku udalj i jedna od naših najlepših atletičarki Ivana Španović, zbog zdravstvenih problema bila je prinuđena da otkaže svoje učešće na nedavno održanim “Mediteranskim igrama” u turskom gradu Mersinu.

lepota i zdravlje

Dvadesettrogodišnja Zrenjaninka, po prirodi veliki borac, uprkos tome što je imala žarku želju da nastupi na ovom takmičenju, morala je da odustane. Mladoj rekorderki u skoku udalj i u petoboju lekari su savetovali da se pobrine za svoje zdravlje. Savesna po prirodi, Ivana ih je poslušala jer zdravlje je najvažnije, a prilika za nadmetanje i osvajanje odličja svakako će još biti.

Mnogi su spekulisali o razlogu odustajanja zgodne sportistkinje od takmičenja u Turskoj, pretpostavljajući da je reč o nekoj fizičkoj povredi, a magazin “Hello!” otkriva da je ova mlada atletičarka morala da se povuče zbog ginekoloških problema. Posle pregleda, lekari su joj savetovali hiruršku intervenciju, ali, naviknuta da stvari rešava na drugačiji način, Španovićeva je odlučila da proba da alternativnim metodama reši zdravstveni problem.

I Taxi Zrenjanin

Pošto se odlučila za specifičan način lečenja, pretpostavlja se da će joj za oporavak biti potrebno nešto duže vremena. Za magazin “Hello!” Ivana je potvrdila da ima cistu na jajniku, ali nije želela da o tome šire govori za javnost.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Hvala na brizi, informacije su vam tačne, ali zaista ne želim previše da komentarišem, jer ne znam kada ću biti u stanju da se vratim na teren. Najvažnije mi je da se usredsredim na ozdravljenje, pa ćemo onda pričati o svemu – kao i uvek ljubazno je poručila Ivana Španović.

Jednoj od naših najlepših atletičarki, kao i uvek u poslednje četiri i po godine, koliko se zabavljaju, najveću podršku u ovim teškim danima pruža emotivni partner, trener fitnesa Vladimir Kumrić. Sa njim Ivana živi u Novom Sadu i zajedno vode fitnes klub “She”.

– Vladimir je pravi muškarac za mene. Veoma su mi bitni podrška i sigurnost koje mi pruža, osim toga mi imamo slična interesovanja, pa osećaj emotivne ispunjenosti ne prestaje  još od početka naše veze. Vreme to samo potvrđuje, jer osećanja postaju sve snažnija. U teškim trenucima kada vam ne ide, kada ste povređeni, uteha najbližih vam mnogo znači. Svaki uspeh je slađi kada imate sa kim da ga proslavite, ali je takođe važno da imate nekoga pored sebe kada vam je teško – govorila je o partneru za magazin “Hello!” Ivana, koja je po prirodi izuzetno pozitivna osoba, naviknuta na pobede, tako da će sigurno u što kraćem vremenskom periodu rešiti svoj zdravstveni problem i omogućiti našoj zemlji da nastavi da se ponosi briljantnim rezultatima koje je postigla u atletici.

Izvor i foto : Hello ! magazin, Jelena Popović, Foto : Lepota i zdravlje

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh