I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Ivana Španović prva zvezda mitinga Srbija Open – ulaz samo 300 dinara

Ivana Španović će i ove godine biti prva zvezda „Srbija opena“ u dvorani. Atletičari će se iduće srede, 20. februara, u Beogradu nadmetati u 12 disciplina.

Devojke i mušakrci će se takmičiti na 60 m, 60 m prepone, 400 m, 1.500 m i skoku u dalj. Jači pol ogledaće se i u skoku uvis i bacanju kugle.

Kako se miting održava dan pre isteka roka za prijavu na dvoranskom EP od 1. do 3. marta u Glazgovu, vlada veliko intersovanje, saopštavaju iz ASS. Do sada je prijavljeno 120 takmičara, iz 12 evropskih zemalja.

PerSu marketi

– Kao i ranijih godina, zvezda mitinga će biti Ivana Španović, kojoj će ovo biti i poslednja provera pred Glazgov. Pored nje, publika će moći da vidi još nekolicinu veoma kvalitetnih takmičara, pre svih Pezera Mesuda (Bih) i Stipu Žunića (Hrvatska), koji će biti veliki konkurenti našem Asmiru Kolašincu u bacanju klugle. Veoma intersantu trku možemo očekivati na 1.500 metara – kaže direktor mitinga Slobodan Popović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ulaznice (300 dinara) se prodaju na biletarnici Atletske dvorane na Banjici od 7.00 do 21.00.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh