I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Ivana Španović ponovo proglašena za najbolju atletičarku Srbije

Atletska dvoranska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović izabrana je danas za najbollju atletičarku Srbije u 2018. godini.

Španovićeva, članica Vojvodine, šesti put u nizu dobila je ovo priznanje, dok je njen kolega Jovančević, član Crvene zvezde, prvi put laureat.

I Taxi Zrenjanin

Za najboljeg trenera, peti put uzastopno, proglašen je Goran Obradović, trener Španovićeve, a najbolji klub je Vojvodina.

– Iza nas je godina u kojoj je Ivana Španović osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u dvorani i tako ušla u istoriju kao prvi atletičar naše zemlje koji se okitio najsjajnijim odličjem na najvećoj atletskoj smotri. Taj uspeh prati još 59 medalja koje su osvojili naši reprezentativci na međunarodnim takmičenjima tokom protekle godine. Zato najveću zaslugu za uspeh domaće kraljice sportova imaju atletičari i njihovi treneri – izjavio je predsednik AŠ Veselin Jevrosimović na svečanosti u Hotelu M.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh