I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Ivana Španović osvojila zlato u Francuskoj i ponovila skok sa SP

Još jedan čudesan uspeh postigla je atletičarka Ivana Španović: osvojila je prvo mesto i izjednačila državni rekord u skoku u dalj na poslednjem takmičenju sezone, mitingu „Deset nacija“ u francuskom Valensijenu.

ivana spanovic mobilni

Ovo takmičenje se tradicionalno održava od 2005. godine, a prvi put u istoriji je učestvovala i reprezentacija Balkana, a pored nje su nastupali atletičari iz Francuske, Nemačke, Italije, Norveške, Rusije, Ukrajine i SAD. Španovićeva je još jednom ostavila konkurenciju iza sebe i do trijumfa došla zahvaljujući skoku od 6,82 metra u prvoj seriji, a potom su usledela dva prestupa i u četvrtoj seriji je zabeležila 6,77 metara.

Pobedničkim rezultatom je osvojila bronzu na nedavnom SP u Moskvi. „

PerSu marketi

– Presrećna sam što sam pobedila i donela Balkanu maksimalan broj bodova. Sam rezultat govori da medalja u Moskvi nije bila slučajnost i srećna sam što sezonu završavam u samom vrhu svetskih lista. Veoma mi je žao za dva prestupa koja sam napravila, ali ću te daljine ozvaničiti sledeće sezone. Sezona je završena i širokog osmeha odlazim na odmor – izjavila je Španovićeva.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pored nje, Amela Terzić osvojila je četvrto mesto u trci na 1.500 metara na mitingu u Valensijenu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh