I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Ivana Španović proglašena za najuspešniju atletičarku u Srbiji

Ivana Španović najuspešnija je atletičarka u 2017. u izboru Atletskog saveza Srbije.

Pored Španovićeve, koja nosi dres AK Vojvodina, a koja je u ovoj godini stigla do zlata na Evropskom prvenstvu u dvorani (Beograd) kada je skočila 7,24 metra, a na Svetskom prvenstvu u Londonu bila je četvrta sa skokom od 6,96 metara i Lazara Anića, člana AK Radničkog, koji je u ovoj godini skočio 8,15 metara što je njegov lični rekord, laureati AS Srbije su i: Aleksa Kijanović (najbolji mlađi senior), Zorana Barjaktarović (najbolja mlađa seniorka), Veljko Nedeljković (najbolji junior), Milica Gardaševič (najbolja juniorka), Tihomir Đorđević (najbolji mlađi junior), Tamara Mićević (najbolja mlađa juniorka), Amel Džakovac (najbolji pionir), Amra Terzić (najbolja pionirka), Nebojša Ivić (najbolji mlađi ppionir), Adriana Vilagoš (najbolja mlađa pionirka).

Za najboljeg atletskog trenera izabran je Goran Obradović. Treneru Ivane Španović pripašće trofej „Profesor Aleksandar Petrović“.

I Taxi Zrenjanin

Najbolji atletski klub u 2017. je Vojvodina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Proglašenje najboljih atletičara obaviće se 18. januara u prostorijama Atletske dvorane na Banjici.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh