I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Ivana Španović najbolja na Balkanu

Atletska asocijacija balkanskih federacija sinoć je na svečanosti u Tbilisiju (Gruziji) proglasila najbolje atletičare Balkana u ovoj kalendarskoj godini, a prestižno priznanje u ženskoj konkurenciji pripalo je Srpkinji Ivani Španović.

Najbolji: Ivana Španović i Amel Tuka

Najbolji: Ivana Španović i Amel Tuka

Titulu najbolje atletičarke Balkana Ivana Španović je prvi put dobila 2013. godine, tako je ona postala prva atletičarka koja je ovu nagradu primila dva puta, navedeno je u saopštenju.

– Velika mi je čast što sam ponovo dobitnica ovog priznanja, uvek je zadovoljstvo biti u Vašem društvu, biti u društvu najboljih.Treniraću još jače i dati sve od sebe da se što duže zadržim u svetskom vrhu, da nastavim da pomeram sopstvene granice i da uvek budem u poziciji da se borim za odličja – izjavila je srpska atletičarka po dobijanju prestižne nagrade.

I Taxi Zrenjanin

Ivana 2

Španovićeva iza sebe ima najuspešniju sezonu u karijeri. Pored titule evropske šampionke u dvorani, Ivana se okitila bronzanom medaljom na svetskom prvenstvu u Pekingu, a u sveukupnom plasmanu Dijamantske lige zauzela je drugo mesto.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ivana 3

Kada su u pitanju brojke, Ivana je pomerala granice svog najboljeg rezultata i nacionalnog rekorda nekoliko puta ove godine, tako da je u dvorani zabeležila fantastičnih 6,98 metara, dok je na otvorenom magičnu granicu od sedam metara preskakala nekoliko puta. Viteškom pobedom na mitingu Dijamantske Lige u Cirihu i rezultatom 7,02m pokazala je svima da su njeni uspesi rezultat velikog truda, rada i upornosti, i da je njeno srce, srce šampiona.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh