I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Glasajmo za Ivanu Španović: Evropska atletska federacija organizovala izbor za najbolju atletičarku

Ivana Španović je u izboru za atletičarku meseca marta, po odluci Evropske atletske federacije.

Posle suverenog osvajanja zlatne medalje na dvoranskom Evropskom prvenstvu u atletici u skoku udalj, novo veliko priznanje bi moglo da stigne na adresu Ivane Španović. Naime, ona se nalazi u najužoj konkurenciji za najbolju atletičarku u martu, odlučila je Evropska atletska federacija.

Sjajan start sezone

Iza Ivane je sjajan start sezone, koji bi mogao da bude krunisan novim priznanjem. Naime, naša najbolja atletičarka se okitila zlatom na dvoranskom EP u Beogradu neverovatnim skokom od 7,24 metara. To joj, naizgled, daje velike šanse da osvoji prestižnu nagradu najbolje u mesecu martu. Ali, odluku neće doneti stručnjaci, već glasovi putem Tvitera i Fejsbuka.

PerSu marketi

U konkurenciji Litvanka, Grkinja, Britanka i Belgijanka

U konkurenciji su još i Litvanka Ajrine Palšite, koja je oborila državni rekord skokom uvis od 2,01 metara, Grkinja Ekateini Stefanidi, koja je postavila vodeći rezultat u svetu skokom motkom od 4,85 metara, Britanka Laura Mjur, sa duplom evropskom krunom osvojenom u trkama na 1.500 i 3.000 metara i Belgijanka Nafisatu Tiem, koja je u petoboju osvojila 4.870 poena, ostvarivši najbolji rezultat ove godine u svetu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Glasanje na društvenim mrežama traje do četvrtka u podne.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh