I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Pogledajte kako je izgledao doček zlatne Ivane Španović (VIDEO)

Ivana Španović, novi prvak sveta u skoku u dalj, rekla je na svečanom dočeku da uvek treba verovati u sebe, kao i da se nada da je ovo samo početak zlatnog niza.

Foto: Ivana Španović/Instagram

– Hvala vam što ste medalju učinili još sjajnijom. Trudila sam se uvek da iskreno podelim očekivanja i emocije… Nadam se da ste zaključili da je suština da nikada ne treba da prestanete da verujete u sebe. Samokritika nas je dovela do toga da danas imamo zlatnu medalju. Otvaramo novi niz i neka to bude niz zlatnih medalja. Mislim da je došla u pravo vreme. Ova medalja ima poseban značaj i posebnu težinu. Hvala vam na pažnji, nadam se da će ova medalja da inspirise najmlađe -rekla je Ivana.

 

PerSu marketi

 

Osvajačica olimpijske bronze iz Rio de Žaneira trijumfovala je na Svetskom prvenstvu u Birminegemu u dvorani prošle nedelje i stigla do svog prvog najsnajnijeg svetskog odličja.

– Ovog puta su uslovi u kojima smo se takmičili presudili da se skačem više… Duge pauze između skokova, bilo je hladno… Kako godine prolaze nemam osećaj moranja. Na svetskoj sceni sam jako dugo i preovladala je želja da budem najbolja na svetu i sve sam bliže tome. Pre takmičenja sam razmišljala kako napasti Britni Ris, kako da budem bolja… Ali sam se osvrnula na takmičenja gde sam je.pobeđivala (Dijamantska liga)… Mislim da sam za nijansu gladnija uspeha od nje i sa konkurencijom nikada nisam imala problema – zaključila je Španovićeva.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Španović je dobila ovacije „Ivana, Ivana“ od nekoliko stotina navijača u SC Šumice, a sa tribina su navijači pevali i srpsku himnu „Bože pravde“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh