I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Ivana prekinula nastup u Švedskoj

Atletičarka Ivana Španović je zbog blagog zatezanja, koje je osetila u zadnjoj loži desne noge, prekinula nastup na mitingu u Stokholmu, posle treće serije.

Ivana Spanovic

Španovićeva je imala samo jedan ispravan skok, i to u trećoj seriji, kada je zabeležila skromnih 6,11 metara. U prva dva skoka napravila je prestup.

– Ivana je već u prvom skoku osetila blago zatezanje zadnje lože, više neprijatnost i nelagodnost nego bol. Nije mogla da pronadje pravi ritam, požalila se i na podlogu na kojoj su skakale i bilo je dovoljno razloga da donesemo odluku o prekidu takmičenja. Jednostavno nismo želeli da rizikujemo, Svetsko prvenstvo nas očekuje tačno za mesec dana – rekao je njen trener Goran Obradović.

I Taxi Zrenjanin

Po povratku u Srbiju obavićemo sve preglede i u dogovoru sa lekarima doneti odluku o nastupima na narednim takmičenjima“, dodao je Obradović. I pored svih neprijatnosti na današnjem takmičenju, Obradović ostaje optimista.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Prva dva skoka, iako uz neuspešan dolazak na dasku, odlične su daljine. Rezultat 6,11 metara je sa odrazom na dve i po stope od daske. Sve u svemu, nema razloga za brigu. Sve ćemo da učinimo da Ivana Svetsko prvenstvo u Portlandu dočeka maksimalno spremna – rekao je Obradović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh