I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Ivana Španović šesti put najbolja atletičarka Srbije

Šesti put u nizu, za najbolju atletičarku Srbije izabrana je Ivana Španović, dvoransku šampionku Evrope u skoku u dalj.

Kraj godine rezervisan je za dobijanje nagrada i priznanja za sav trud i rad koji je uložen u prethodnom periodu. Za „kraljicu sportova“ ovo će svakako ostati jedna od najuspešnijih godina, a posebno za našu najbolju atletičarku Ivanu Španović koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani koje je organizovano ove godine u Beogradu.

Iako joj je svetsko zlato izmaklo, Ivana je svoju takmičarsku sezonu završila kao vodeća na svetskoj rang listi i pobednica Dijamantske lige drugu godinu za redom.

Fordomanija

Pored toga, Ivana je šestu godinu za redom proglašena za najbolju atletičarku Novog Sada, dok je Mihail Dudaš odneo titulu najboljeg atletičara, a Goran Obradović proglašen je za najboljeg atletskog stručnjaka. Takođe, Ivani je pripala i zlatna plaketa od strane lista „Dnevnik“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Priznanja i nagrade ovog tipa predstavljaju mi dodatni motiv za još bolje rezultate u 2018. godini. Prva prilika za to biće već na Svetskom prvenstvu u dvorani koje se održava u Birmingenu od 1. do 4. marta“, rekla je Španovićeva, a prenosi sajt Atletskog saveza Srbije.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh