I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • agencija dane
Sport

Ivana Španović šesti put najbolja atletičarka Srbije

Šesti put u nizu, za najbolju atletičarku Srbije izabrana je Ivana Španović, dvoransku šampionku Evrope u skoku u dalj.

Kraj godine rezervisan je za dobijanje nagrada i priznanja za sav trud i rad koji je uložen u prethodnom periodu. Za „kraljicu sportova“ ovo će svakako ostati jedna od najuspešnijih godina, a posebno za našu najbolju atletičarku Ivanu Španović koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani koje je organizovano ove godine u Beogradu.

Iako joj je svetsko zlato izmaklo, Ivana je svoju takmičarsku sezonu završila kao vodeća na svetskoj rang listi i pobednica Dijamantske lige drugu godinu za redom.

PerSu marketi

Pored toga, Ivana je šestu godinu za redom proglašena za najbolju atletičarku Novog Sada, dok je Mihail Dudaš odneo titulu najboljeg atletičara, a Goran Obradović proglašen je za najboljeg atletskog stručnjaka. Takođe, Ivani je pripala i zlatna plaketa od strane lista „Dnevnik“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Priznanja i nagrade ovog tipa predstavljaju mi dodatni motiv za još bolje rezultate u 2018. godini. Prva prilika za to biće već na Svetskom prvenstvu u dvorani koje se održava u Birmingenu od 1. do 4. marta“, rekla je Španovićeva, a prenosi sajt Atletskog saveza Srbije.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh