I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Ivana i Bogdan snimili reklamu za „Nike“

Svojim rezultatima u prethodnom periodu, Ivana Španović i Bogdan Bogdanović zasluženo nose titulu novih idola mladih generacija na našim prostorima.

Ivana Spanovic

Da najbolji idu uz najbolje, još jednom je dokazala i kompanija Nike, svetski lider u proizvodnji sportske opreme, odabravši ovo dvoje veoma uspešnih sportista za promotere svoje najnovije Tech Pack kolekcije, i tako ih uvrstili sa ostalim globalnim promoterima teniserima Rafaelom Nadalom, Serenom Vilijams, fudbalerom Kevinom Princom Boatengom, košarkašem Polom Džordžom i ostalim asovima.

 

PerSu marketi

 

„Tech pack“ kolekcija naglašava figuru i pokrete sportiste, a dizajnirana je tako da telo ima potpunu izolaciju od uticaja spoljašnjih faktora, ali u isto vreme omogućava koži da „diše“. Pored udobnosti i prijatnog osećaja koji se podrazumevaju, Nike dizajneri su vodili računa i o zaštiti životne sredine.

Muški deo kolekcije ima reflektujuće rajsfešluse kojima naglašava specijalizovane detalje, ali i vodootporne materijale kojima pruža zaštitu od padavina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ženski deo kolekcije ima oblik leptira koji elegantno prijanja uz telo, a oblik gornjeg dela omogućuje veći opseg pokreta.

Iako bi radije izabrali šorc i majicu, atletsku stazu i dvoranu, Ivana i Bogdan sjajno su se pokazali i ispred fotoaparata, u ulozi manekena omiljenog brenda.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh