I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Ivan i Katarina bez polufinala na Svetskom prvenstvu

Reprezentativac Srbije u plivanju Ivan Lenđer nije danas uspeo da se plasira u polufinale trke na 50 metara delfin stilom na Svetskom prvenstvu u Kazanju

Ivan Lendjer

Lenđer je deonicu od 50 metara preplivao za 23 sekunde i 87 stotinki, što je bilo dovoljno za 21. poziciju u kvalifikacijama. Najbolji u kvalifikacijama bio je Francuz Floran Manadu rezultatom 23 sekunde i 15 stotinki.

Plivačka reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale trke četiri puta 100 metara slobodnim stilom na Svetskom prvenstvu Kazanju. Srpska štafeta, u sastavu Ivan Lenđer, Stefan Šorak, Andrej Barna i Uroš Nikolić, zauzela je sedmo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi rezultatom tri minuta, 21 sekunda i 21 stotinka, što je bilo 21. vreme u kvalifikacijama.

PerSu marketi

Katarina Simonović nije uspela danas da se plasira u polufinale trke na 400 metara slobodnim stilom na Svetskom prvenstvu u Kazanju. Simonović je deonicu od 400 metara preplivala za četiri minuta, 20 sekundi i 94 stotinki, što je bilo dovoljno za 35. mesto u kvalifikacijama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Najbolje vreme u kvalifikacijama imala je Amerikanka Kejti Ledecki, koja je i glavni favorit za osvajanje zlatne medalje u ovoj disciplini. Ona je trku završila za četiri minuta, jednu sekundu i 73 stotinke.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh