I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Ivan Bundalo osvojio Sretenjski turnir u maču

Sretenjski turniru u Pančevu, bio je ujedno takmičenje za rang listu Mačevalačkog saveza Srbije u muškom i ženskom maču za seniore. Nakon osvojene titule juniorskog šampiona Srbije, Ivan Bundalo je pokazao da je u izvanrendnoj formi i u konkurenciji 31 takmičara, suvereno je osvojio prvo mesto i podigao pobednički pehar.

Ivan Bundalo

Ivan Bundalo

Nakon borbi u prvom kolu imao je 4 pobede i 1 poraz, a u direktnim eliminacijama redom su padali:  Miloš Milić (MK Silni) u borbu za ulazak među 8, Marko Milošević  (MK Vojvodina) u četvrtfinalu,  Luka Nikolić (MK Silni) u polufinalu, da bi u finalu Ivan bio bolji od Filipa Stojanovića  (MK Silni) rezultatom 15:10.

Drugi predstavnik MK Omladinac, Nikola Petrović,  zaustavljen je u 1/8 finala od kasnijeg finaliste Stojanovića rezultatom 13:15.

PerSu marketi

U ženskoj konkurenciji, u odsustvu Ane Sel, koja je otputovala za Jerusalim na prvenstvo Evrope, nastupile su Branislava Karavidin  Leona Kamraš i obe su poražene u borbi za ulazak u četvrtfinale, Branislava od  Danijele Ilić iz MK C. zvezda, a Leona od  Romane Caran, Zrenjaninke koja brani boje novosadske Vojvodine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
  • Divider

  • Divider
Na vrh