I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Istopite kilograme uz „Insanity workout“

INSANITY WORKOUT po prvi put u nasem gradu! Grupni program, samo u Fitnes centru Steffani.

before-after

ŠTA JE U STVARI INSANITY?

I Taxi Zrenjanin

Najpopularniji program vežbanja u svetu, koji na najbrži i najefikasniji način topi masne naslage, dovodi do velikog povećanja izdržljivosti i snage. Vežbanje je maksimalnog intenziteta, koji vašu spremnost podiže do samog limita, a uz to i testira vašu mentalnu spremnost. Koncept treninga se sastoji od intenzivnog vežbanja u trajanju od 30 do 60 min. To je vežbanje za celo telo, koje koristi samo težinu vašeg tela kao otpor.

Trening od vas zahteva da dugo vežbate visokim tempom, sa što kraćim pauzama, prelazićete sa vežbe na vežbu sa što manje odmora izmedju njih. Vežbe su veliki izazov i zahtevaju puno volje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Insanity-wordpress

KAKO IZGLEDA JEDAN INSANITY TRENING?

Početak treninga se sastoji od zagrevanja, koji uključuje nekoliko serija trčanja u mestu, različitih skokova, čučnjeva i vežbi istezanja. Same vežbe sadrže specifična kretanja, koja nisu previše teška, različite vrste skokova u čučnju, sklekova i sličnih pokreta.

ZASTO SE OPREDELITI ZA OVAJ PROGRAM VEŽBANJA?

Slika 1 pre posle

Insanity je najbolji način za gubljenje kilograma i povećanje spremnosti i kondicije. Treninzi se rade u grupi, što vas dodatno motiviđe da završite svaku vežbu. Doći ćete do željenog izgleda vašeg tela za vrlo kratak vremenski period. Program vežbanja je pogodan podjednako i za muškarce i žene.

KOME SE PREPORUČUJE OVAJ NAČIN VEŽBANJA?

Vežbe su namenjene za sve one, koji žele da oblikuju svoje telo i da istope višak masnoće i za one koji žele da steknu veću kondiciju i izdržljivost.

INSANITY treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom u 19:00 časova u Fitness centru Steffani.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh