I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

INTERVJU: Ivan Lenđer o životu u Dubaiju, trenerskom poslu, šansama na SP u Dohi…

U Kataru će od 3  do decembra biti održano Svetsko prvenstvo u plivanju, u malim bazenima. Za reprezentaciju Srbije na ovom takmičenju će nastupati član Proletera Ivan Lenđer, u trkama 50 i 100 delfin.

Ivan Lendjer

Prvog dana takmičenja (sutra) Ivan pliva 100 delfin, a trećeg dana SP u Dohi pliva 50 delfin.

– Ne znam šta da očekujem, jer sam skroz promenio treninge i način plivanja. Ja se osećam dobro i nadam se najboljem – kaže Lenđer za Ilovezrenjanin.

PerSu marketi

Od 13. septembra živiš u Dubaiju. Treniraš sa Krisom Tajdijem, trenerom Velimira Stjepanovića. Koliko ti je značila ova promena u treninzima?

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Mislim da mi mnogo koristi rad sa Krisom Tajdijem. Kris mi je mnogo pomogao, ali naravno, sve radim u dogovoru sa mojim trenerom Dejanom Pejinovićem.

Da li plivaš za neki klub iz Dubaija?

Plivam i za Hamilton Aquatics iz Dubaija. Ostajem tamo dok se kod nas stvari ne promene na bolje. I dalje sam član i Proletera i svakako se vraćam u Zrenjanin relativno često, jer moram da plivam državna prvenstva za klub.

Tamo radiš i kao trener plivanja?

– Pored mojih treninga, radim i kao trener plivanja sa decom uzrasta od 3 – 6 godina. Naporno je, ali već sam se navikao. Zrenjanin mi nedostaje, naravno, porodica pre svega i prijatelji – rekao je Lenđer na kraju razgovora.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh