I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Ilija Majstorović polomio ruku, večeras u ulozi trenera Banata

– Bolje grom da me udario nego što sam desnu ruku u gips stavio – napisao je na svom fb profilu kapiten stonoteniskog kluba Banat, Ilija Majstorović, posle nezgode koja ga je zadesila pre dva dana u Novom Sadu.

Majstorović se okliznuo u kupatilu i pri padu zadobio prelom šake na desnoj ruci. 

– Prelom šake će me odvojiti od sporta izmedju 3 i 4 nedelje, zavisi od napretka oporavka. Neću biti u prilici da učestvujem na pojedinačnom prvenstvu Srbije. Danas sam otkazao i učešće u Evropskim kvalifikacijama u kojima sam trebao da igram za Srbiju protiv Švajcarske. Nijedna povreda ne dolazi u pravo vreme, ali za mene gore od ovoga nije moglo. Ova fotografija je pokazetelj mog raspoloženja, jedva čekam da se vratim za stonoteniski sto. Šampion se postaje tako što izađeš na teren kad je najteže i pobediš! – dodao je kapiten Banata.

PerSu marketi

On je već krenuo na fizikalnu terapiju, što bi trebalo da ubrza zarastanje kosti. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Očekujem da ću početi sa treninzima oko 10. marta. Nadam se da ću se brzo vratiti u formu, jer me 21. marta očekuju Svetske studentske igre u Libanu.

Povratak na treninge je planiran oko 10. marta

Protiv Panonije u drugoj ulozi

Majstorović za sada sigurno neće nastupati za Banat u Super ligi protiv Panonije, Crvene zvezde, IMT – a, na pojedinačnom prvenstvu Srbije,  kao i na meču Švajcarska – Srbija (7. marta).

– Večeras Banat igra protiv Panonije. Verujem da će moji saigrači ostvariti pobedu. Ako sve bude po planu i trijumfujemo večeras u Novom Sadu, obezbedili smo prvo mesto na tabeli pred plej – of – zaključio je Majstorović.

Ilija će protiv Panonije sedeti na klupi Banata i imaće ulogu trenera. Zamenjivaće opravdano odsutnog šefa stručnog štaba, Dragana Klajića.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh