I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Igrom u svet sporta

Predškolska ustanova Zrenjanin i „Školica sporta Long Jump – Ivana Španović“ bili su organizatori druge po redu „Vrtićijade“, odnosno takmičenja najmlađih u brzini i spretnosti na sportskim poligonima.

Vrticijada

Takmičenje je otvorio direktor Predškolske ustanove Vladimir Petrović.

– Svi učesnici su ujedno i pobednici. Verujem da među ovom decom ima naslednika Ivane Španović ili Novaka Đokovića. Nadam se da će deca kroz igru, koja se smatra najstarijim vidom vaspitanja i obrazovanja, i kroz bavljenje sportom naučiti nešto što će im u životu kasnije koristiti. Iako će najboljima ovde pripasti simbolične nagrade, medalje i pehari, za nas su sva deca koja se danas takmiče pobednici – rekao je Petrović.

Fordomanija

Vrticijada 2

„Igrom u svet sporta“ bio je slogan ove manifestacije, koja je održana u Kristalnoj dvorani.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

07

-Cilj je da devojčice i dečake uzrasta četiri i pet godina zainteresujemo da se bave sportom – rekla je Vesna Španović, majka naše proslavljene atletičarke Ivane Španović, koja vodi „Školicu sporta“ i sa kćerkom Ivanom, našom proslavljenom atletičarkom, promoviše sve aktivnosti i manifestacije koje organizuje.

11

Otvaranju „Vrtićijade“ prisustvovali su član Gradskog veća grada Zrenjanina Radiša Dupljanović, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Simo Salapura, kao i predstavnici kompanija „Gomex“, „Farkaš trans“, „Coca Cola“ i Javne ustanove „Sportski objekti“ Zrenjanin, koji su pomogli organizaciju takmičenja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh