I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Igre bez granica: Pobednika odlučila samo 1 sekunda (13 FOTOGRAFIJA)

Igre bez granica na Gradskom bazenu je obeležilo izuzetno napeto finale između Zrenjaninske gimnazije i Medicinske škole, a odluka je pala bukvalno u fotofinišu.

Svi susreti, pa tako i finalni, sadržali su ukupno pet igara. Posle četiri igre, rezultat je bio izjednačen, 2:2. Odluka je pala u poslednjoj, petoj igri – u poslednjoj izmeni, devojka iz Zrenjaninske gimnazije je brže stigla na cilj za samo jednu sekundu od takmičarke Medicinske škole!

Treće mesto je zauzela Hemijska škola,a četvrto Ekonomska škola. Tehnička škola je zauzela peto mesto u ukupnom plasmanu.

Fordomanija

Igre bez granica su trajale dva dana, a protekle su u duhu fer – pleja, navijanja, druženja i pozitivne atmosfere.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Organizator Igara je bila Javna ustanova Sportski objekti, a generalni pokrovitelj PerSu marketi.

Gimnazijalka protiv trenera u finalu

– Ovo nije prvi put da učestvujem na ovakvom događaju. Prošle godine je moja ekipa bila prva na Igrama bez granica u Kanjiži i kao nagradu smo dobili odlazak u Grčku. Super je što se ovako nešto organizuje i u Zrenjaninu. Lepo smo se družili i imali smo priliku da upoznamo vršnjake i iz drugih škola – rekla je Ivana Šuica, učenica III razreda Gimnazije.

Ona inače trenira odbojku u Proleteru kod trenera Predraga Tanackovića, koji radi kao profesor u Medicinskoj školi, koja je u finalu izgubila od Gimnazije i na kraju osvojila srebrni pehar.

Sve fotografije sa Igara bez granica 2017 možete pogledati OVDE.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh