I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Humanitarni turnir „Pomozimo Ivanu“ okupio preko 300 učesnika

U toku vikenda je u OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu održan humanitarni turnir u fudbalu i odbojci pod nazivom „Pomozimo Ivanu“.

Preko tri stotine učesnika prikupljalo je pomoć za olimpijca Ivana Živkova, osvajača zlatne i srebrne medalje na Specijalnoj Olimpijadi u Los Anđelesu 2015. godine.

I Taxi Zrenjanin

Ivan Živkov je i nacionalni prvak iz 2018. godine u atletici, bič voleju i fudbalu, a njegova devetočlana porodica ostala je bez krova nad glavom posle požara, koji je zahvatio porodičnu kuću u Tarašu.

Ivan je juna meseca ove godine bio član odabrane odbojkaške selekcije UNIFIDED, koja je na međunarodnom inkluzivnom turniru osvojila zlatnu medalju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U zanimljivim takmičenjiima u fudbalu i odbojci, osim Ivana Živkova i njegove ekipe Hendi sporta, učestvovali su učenici osnovnih škola Žarko Zrenjanin, Đura Jakšić, Dositej Obradović, Vuk Karadžić iz Zrenjanina  i Servo Mihalj iz Mužlje, odbojkašice ŽOK Klek Zrenjanin, OK Bagljaš 023 i mali fudbaleri FK Sporto, Bečkerek i Proleter.

– U Ivanovo ime se zahvaljujem OŠ „Žarko Zrenjanin“ i organizacijama, koje su pomogle održavanje ovog humanitarnog turnira. Posebna zahvalnost ide profesoru Srđanu Ignjatovu, koji je po ko zna koji put uspešno organizovao humanitarne turnire – rekao je trener Hendi sporta, Borislav Nuhanović.

Organizator turnira je bila Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh