I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Humanitarni turnir „Pomozimo Ivanu“ okupio preko 300 učesnika

U toku vikenda je u OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu održan humanitarni turnir u fudbalu i odbojci pod nazivom „Pomozimo Ivanu“.

Preko tri stotine učesnika prikupljalo je pomoć za olimpijca Ivana Živkova, osvajača zlatne i srebrne medalje na Specijalnoj Olimpijadi u Los Anđelesu 2015. godine.

I Taxi Zrenjanin

Ivan Živkov je i nacionalni prvak iz 2018. godine u atletici, bič voleju i fudbalu, a njegova devetočlana porodica ostala je bez krova nad glavom posle požara, koji je zahvatio porodičnu kuću u Tarašu.

Ivan je juna meseca ove godine bio član odabrane odbojkaške selekcije UNIFIDED, koja je na međunarodnom inkluzivnom turniru osvojila zlatnu medalju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U zanimljivim takmičenjiima u fudbalu i odbojci, osim Ivana Živkova i njegove ekipe Hendi sporta, učestvovali su učenici osnovnih škola Žarko Zrenjanin, Đura Jakšić, Dositej Obradović, Vuk Karadžić iz Zrenjanina  i Servo Mihalj iz Mužlje, odbojkašice ŽOK Klek Zrenjanin, OK Bagljaš 023 i mali fudbaleri FK Sporto, Bečkerek i Proleter.

– U Ivanovo ime se zahvaljujem OŠ „Žarko Zrenjanin“ i organizacijama, koje su pomogle održavanje ovog humanitarnog turnira. Posebna zahvalnost ide profesoru Srđanu Ignjatovu, koji je po ko zna koji put uspešno organizovao humanitarne turnire – rekao je trener Hendi sporta, Borislav Nuhanović.

Organizator turnira je bila Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh