I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Humanitarni karate seminar – humane dimenzije karatea

Povodom jubileja – 50 godina karate sporta u Zrenjaninu, u nedelju 15. decembra sa početkom od 11.00 časova biće održan prvi gradski humanitarni karate seminar pod sloganom – humane dimenzije karatea.

Biće to prilika da se okupe osnivači prvog karate kluba u gradu, prošli, sadašnji i budući šampioni, sudije i treneri, ali i vežbači i simpatizeri najmasovnijeg borilačkog sporta na svetu. Na čak DESET tatamija u Kristalnoj dvorani, pod stručnim nadzorom iskusnih karate majstora i instruktora, biće prikazani svi aspekti karatea: rekreativni, korektivni, realni, takmičarski, adaptirani, karate kao samoodbrana…

I Taxi Zrenjanin

Po prvi put, SVI gradski karate klubovi su uključeni u realizaciju ove manifestacije i ovim putem POZIVAJU sve nekadašnje karatiste da se priključe ovom događaju koji će imati i humanitarni karakter, jer će svi učesnici moći da doniraju priloge za već poznatu gradsku humanitarnu akciju „Sportom za bolje sutra“.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Zrenjanin i Sportski savez Grada Zrenjanina. Očekuje se preko 400 učesnika iz devet organizacija. Na čelu organizacionog odbora proslave jubileja je Pomoćnik Gradonačelnika Simo Salapura.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh