I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Banatski cvet ugostio dr Vladimira Jorgu

Karate klub Banatski Cvet je u ugostio veliku legendu svetskog karatea,  prof. dr Vladimira Jorgu, nocioca crnog pojasa  9.dan, univerzitetskog profesora i doktora sportske medicine.

Karate seminar-prof.dr Vladimir Jorga 9.dan

Jorga je takođe pionir karatea u nekadašnjoj Jugoslaviji, osnivač jugoslovenskog tradicionalnog karatea, predsednikk srpske Karate Konfederacije i jedan od osnivača organizacije Ujedinjeni svetski karate. Trening je bio isključivo namenjen majstorima Karate kluba Banatski Cvet. Pored mladih majstora kluba seminaru su prisustvovali i treneri Bogdan Kesić 8. dan, Goran Samolovac 5.dan, Veselin Grubački 3. dan i Nikola Vukelić 3. dan.

TRI MEDALJE U ČAČKU

Fordomanija
Na slici sa leva na desno Milica Metikos,Srdjan  Maric,Lazar Lovic,Milos Senic 7.Dan i trener Nikola Vukelic

Milica Metikoš, Srđan Marić, Lazar Lović, Miloš Senić 7. dan i trener Nikola Vukelić

Na nedavno održanom 13. Vaskršnji kupu u Čački, organizaciji Fudokan Saveza Srbije, koji uspešno vodi prof.  dr Ilija Jorga, soke 10. dan, nastupilo je više od 500 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Karatisti karate kluba Banatski cvet nastupili su sa troje takmičara i pritom su ostvarili zapažene rezultate u veoma velikoj konkurenciji. Ostvaren je sledeći rezultat: dve srebrne i jedna bronzana medalja.

Borbe pojedinačno: Srđan Marić u kategoriji omladinaca osvojio je 2. mesto, Lazar Lović u istoj kategoriji osvaja 3. mesto, Milica Metikoš u kategoriji omladinki osvaja 2. mesto. Trener Karate kluba Banatski cvet, Nikola Vukelić, vodio je ekipu na takmičenje.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh