I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Sportisti i treneri Hendi sporta poslali snažnu poruku: Ostani kod kuće

Specijalna olimpijada Srbije je kao i svi ostali granski Savezi uzela učešće u akciji „Ostani kod kuće“.

Naime, usled pandemije virusa korona, obustavljene su sve sportske aktivnosti marta meseca, tako da su se svi sportisti našli u specifičnom stanju, a to je boravak kod kuće.

PerSu marketi

Hendi sport klub se, kao i svi ostali klubovi koji se takmiče u sistemu Specijalne olimpijade Srbije, odazvao pozivu i uzeo učešće u akciji.

– U trenucima kada smo mogli, snimali smo neke naše sportiste, trenere, kao i partnere. Inače, aktivnosti Hendi sport kluba u 2020. godini su počele državnim prvenstvom u plivanju. gde su naši plivači ostvarili veoma dobar uspeh. Na žalost, pred državno prvenstvo u stonom tenisu došlo je do odluke Vlade o zabrani okupljanja i održavanja sportskih takmičenja. Naši sportisti su željni takmičenja i imamo nekih nagoveštaja da ćemo maja moći da treniramo, a nezvanično saznajemo da ćemo juna nastaviti takmičenja u ostalim sportovima – kaže trener Hendi sport kluba, Borislav Nuhanović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Među članovima Hendi sport kluba postoji velika želja da se vrate na sportske terene, kao i da nastave sa treninzima, druženjima i putovanja.

– Dok se to ne desi, nekolicina naših sportista, trenera i partnera su našli vremena i poslali poruku podrške „ostani kod kuće“. Ovom prilikom želimo da pozdravimo sve sportiste naročito sportiste Hendi sporta sa željom da se uskoro svi nađemo u onome što najviše volimo a to je sport – dodao je Nuhanović.

Sportisti na slikama su: Filip Bartole, Vesna Kovačev i Boba Pinter. Partneri su Nikola Kepić, Mara Medan, Jona Arsenić, Petar Popov, Nađa Srdanov i Luka Ivanov.

Treneri na projektu su: profesor Maja Tot, profesor Miroslav Molnar i treneri Hendi sporta Mia Nuhanović, Anja Ostojić i Borislav Nuhanović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh