I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Najnovije vesti

Hendi sport niže šampionske titule

     Na VIII Nacionalnim igrama Specijalne olimpijade Srbije učešće  je uzelo oko 250 sportista i trenera iz 12 gradova naše zemlje. Hendi sport je na ovom takmičenju  nastupao sa fudbalskim timom devojaka i stonoteniserskom ekipom (dva momka, dve devojke).

    

Ekipa Hendi sporta sa trenerom Nuhanovićem u Kragujevcu

Ekipa Hendi sporta sa trenerom Nuhanovićem u Kragujevcu

    Prvog dana takmičenja nastupili su Đura Kalanjoš i Bela Terkelj koji su u prvoj diviziji osvojili, Terkelj zlatnu medalju i titulu Nacionalnog prvaka u stonom tenisu, dok je Kalanjošu za dlaku izmakla srebrna medalja te se morao zadovoljiti bronzom. Kuriozitet je bio da su se dva takmičara jednog kluba našla u prvoj diviziji.

PerSu marketi

     Drugog dana obradovale su nas devojke koje su na takmičenju u ženskom fudbalu osvojile titulu Nacionalnog prvaka za 2013. godinu. Ekipu su činile Vesna Kovačev, Milica Janošev, Magdolna Barna, Bojana Milićev, Valentina Manojlov i Dragana Bižić.

     Mirjana Babić, koja se prvi put takmičila u stonom tenisu zauzela je drugo mesto u šestoj divizijii a Ankica Manojlov zauzela je prvo mesto u petoj diviziji. Trener ekipe je bio Borislav Nuhanović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh