I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Sportisti Hendi sporta na odbojkaškom kampu Vanje Grbića

Sportisti Hendi sporta bili su učesnici odbojkaškog kampa našeg proslavljenog olimpijca i globalnog ambasadora Specijalne olimpijade, Vanje Grbića.

Kamp je, kao i prethodnih godina, održan u Soko Banji. Učesnici kampa su trenirali pod budnim okom desetine trenera, pod zdravstvenom kontrolom fizioterapeuta i lekara provodili nezaboravne trenutke na ovom prestižnom kampu.

Sportisti Hendi sporta su trenirali dva puta dnevno i usavršavali svoje odbojkaške sposobnosti. Na kampu su učestvovali Ivan Živkov, Peđa Nikoli, Kristofer Švarc, Vlada Erdeljan, Borko Spalević, Fodor Ivan, Valentina Manojlov, Šeron Švarc, Jovana Rakić, Ivana Marić, Zorica Živkov i kao UNIFIED partner Nađa Srdanov, uz trenerski tandem Anje Ostojić i Jovana Pavića.

PerSu marketi

– Sportisti Hendi sporta, koji su bili na kampu su odbojkaši i odbojkašice, koji su godinama unazad na samom vrhu na odbojkaškim takmičenjima Specijalne olimpijade. Nakon ovog kampa očekujem da u nastavku naših takmičenja ovo bude samo potvrda njihovih dosadašnjih visokih rezultata. Drago mi je da je i pored napornih treninga bilo vremena i za posetu prelepom akva – parku u Soko Banji. Još jednom želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi, koja je omogućila ovim devojkama i momcima utiske, koje neće nikada zaboraviti – rekao je trener Hendi sporta, Borislav Nuhanović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh