I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Sportisti zrenjaninskog Hendi sporta na kampu Vanje Grbića

Sportisti Hendi sport kluba iz Zrenjanina bili su učesnici Internacionalnog kampa Vladimira Vanje Grbića u Soko Banji.

Pored ekipe iz Zrenjanina na kampu su učestvovali i sportisti kluba Buba Mara iz Vranja. Naš proslavljeni odbojkaš, Vanja Grbić ,od prošle godine poziva i sportiste Specijalne olimpijade da učestvuju na ovom događaju.

Fordomanija

Hendi sport je u Soko Banji učestvovao sa sledećim sportistima: Ivan Živkov, Borko Spalević, Peđa Nikolić, Kristofer Švarc, Ivana Marić, Šeron Švarc, Stojanka Stojanov, Dragana Zlatanović i treneri Anja Ostojić i Borislav Nuhanović.

– Velika nam je čast što smo bili deo ovako organizovanog kampa, gde je pored naših sportista bilo još 160 dečaka i devojčica iz celog regiona. Vanja je pokazao svoje veliko srce i dao nam mogućnost da sa svojim sportistima kroz treninge usavršimo odbojkašku igru i provedemo nezaboravnih sedam dana na prelepom mestu. Kroz zajedničke treninge i druženja, ostvarena su međusobna prijateljstva među našim sportistima i sportistima iz drugih država, gde se pokazala inkluzija na delu. U ime kluba Hendi sport Zrenjanin još jednom bih se zahvalio velikom čoveku Vanji za prelepe trenutke – rekao je trener Hendi sporta, Borislav Nuhanović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh