I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Specijalna olimpijada: Hendi sport šampion Srbije u fudbalu

Jabuka, mesto pored Pančeva, protekle subote je bila domaćin državnog prvenstva Specijalne olimpijade Srbije u fudbalu za muškarce.

Klub „Srce u Jabuci“ je ugostio 8 gradova koji su uzeli učešče na takmičenju. Na prelepom terenu fudbalskog kluba „Jugoslavija“ odvijalo se takmičenje koje je bilo podeljeno u dve divizije. Hendi sport se takmičio u prvoj diviziji gde su mu protivnici bili ekipe iz Novog Sada, Pirota i Pančeva. Zrenjaninci su visokim rezultatima pobedili sve tri ekipe sa gol razlikom 17:1 i time po peti put uzastopce postali prvaci Srbije u muškom fudbalu.

PerSu marketi

– Veoma sam zadovoljan igrom svojih momaka, jer su u svakoj utakmici pokazali veliku borbenost, timski duh i poštovanje protivnika. Ponosan sam što petu godinu za redom našem gradu donosimo zlatnu medalju i titulu šampiona u ovom sportu – istakao je trener Hendi sport kluba, Borislav Nuhanović.

Za ekipu Hendi sporta su nastupali: Ersan Ametovski, Borko Spalević, Predrag Nikolić, Afz Ametov, Ivan Živkov, Filip Bartole, Agron Zećiri, Redžep Durakovski.
Treneri ekipe bili su Anja Ostojić i Borislav Nuhanović

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh