I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Hall of Fame – Nova nagrada za Biljanu Tapavički Pavlov

U Vršcu, 6. aprila, u sali Hemijsko medicinske škole održaće se internacionalna manifestacija Hall of Fame – Kuća slave i časti Srbija u borilačkim veštinama.

Biljana Tapavički Pavlov

Austrija, Grčka, Hrvatska, Mauricijus, Španija, Portugalija, BiH, Ekvator, Velika Britanija, Makedonija, Holandija su samo neke od zemalja, a ima ih 56, iz kojih dolaze majstori džiu džice, karatea, kappapa, krav mage, boksa, ninđucua, samboa, džudoa, kikboksa, wing chun, tekvando…..

– Seminari počinju u 10h, posle toga će se od 13:30h održati prezentacija Hapkido veštine koju će pokazati HST Hapkido i Hapkido klub „IPA Zagreb“ od 14h odražava se obaranje Ginisovog rekorda u lomljenju ploča sa jajetom u ruci, rekord će pokušati da obori majstor Ado Dulas iz Austrije, a dosadašnji rekord polomljenih ploča je 82 i HAMERHAD SHOW majstor Muhamed Kahrimanović, koji bridom dlana razbija kokosove orahe, bejzbol palice, limenke piva. Uveče je gala večera i dodela priznanja majstorima, asistentima i učenicima – rekao je organizator Srđan Ratković, majstor urban jutse i krav mage iz Vršca, koji je nominovan i nagradjen 22 puta.

Fordomanija

Biljana Tapavički

Na ovoj manifestaciji na osnovu postignutih rezultata u čak šest borilačkih veština džudo, sambo, rvanje, džiu džica, grepling i kobudo, naša sugrađanka Biljana Tapavički Pavlov, nominovana je za još jednu nagradu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Biljana je do sada nominovana i dodeljena su joj priznanja Hall of Fame Sveta u Lisabonu Portugal, Hall of Fame Srbije u Požarevcu i Humanitarnom seminaru borilačkih veština Budva Crna Gora i medjunarodnom Hall of Fame seminaru Zrenjanin Srbija.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh