I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Grbići u „Odbojkaškoj aleji slavnih“

Vladimir i Nikola Grbić, proslavljeni odbojkaški reprezentativci koji su osvojili zajedno 31 medalju, biće svečano primljeni u “Odbojkašku Aleju slavnih” u poljskom Miliču na ceremoniji koja će se održati u petak, 24. maja.

Nekad beše: Nikola, Miloš  i Vanja u Kleku

Nekad beše: Nikola, Miloš i Vanja u Kleku

Porodica Grbić je osvojila ukupno 32 medalje: Miloš, otac Vladimira i Nikole, osvojio je prvu u istoriji muške odbojke. Sa reprezentativcima Jugoslavije došao je do bronze na Evropskom prvenstvu 1975. u Beogradu, a njegovim stopama su krenuli Vladimir i Nikola.

Vladimir Grbić bio je najbolji igrač Evrope 2000. godine, i u dresu reprezentacije osvojio je ukupno 13 medalja: zlato i bronzu na Olimpijskim igrama, srebro na Svetskom prvenstvu, zlato, srebro i dve bronze na Evropskim prvenstvima, srebro i dve bronze u Svetskoj ligi i bronzane medalje na Svetskom Kupu, Svetskom kupu šampiona i Svetskom kupu izazivača.

PerSu marketi

Nikola Grbić, dugogodišnji kapiten reprezentacije i najbolji igrač Evrope 1997, osvojio je ukupno 18 medalja: zlato i bronzu na Olimpijskim igrama, srebro i bronzu na Svetskim prvenstvima, zlato, srebro i četiri bronze na Evropskim prvenstvima, tri srebra i dve bronze u Svetskoj ligi i bronzane medalje na Svetskom Kupu, Svetskom kupu šampiona i Svetskom kupu izazivača.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored Vladimira i Nikole Grbića, u “Odbojkašku Aleju slavnih” u Miliču biće primljeni i Andrea Zorzi, nakadašnji reprezentativac Italije i Žilberto Godoj Filjo Žiba, nekadašnji reprezentativac Brazila.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh