I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Zbog plivačkog mitinga Gradski bazen neće biti otvoren za građanstvo

Plivački klub Proleter od 01 – 04. novembra organizuje XXVI tradicionalni internacionalni plivački miting „GRAND PRIX – KUP ZRENJANIN 2018“, zbog čega Gradski bazen neće raditi za kupače od danas do nedelje.

Bazen će ponovo raditi za građanstvo od ponedeljka, 5. oktobra, u standardnim terminima.

KVALIFIKACIONO TAKMIČENJE ZA SP

Od ove godine takmičenje se nalazi u zvaničnom kalendaru Svetske plivačke federacije kao kvalifikaciono za Svetsko prvenstvo u plivanju.

I Taxi Zrenjanin

Na mitingu je potvrđen dolazak preko oko 500 takmičara iz Slovenije, Mađarske, Rumunije , BiH, Rep.Srpske, Crne Gore, Makedonije, Italije, Bugarske, Turske, Grčke, Sirije, Alžira i Srbije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kao i svake godine na takmičenju ce učestvovati mnogi najbolji plivači okruzenja i Srpskog plivanja, a o kvalitetu rezultata na takmičenju svedoči mnogo oborenih nacionalnih rekorda kao i rekorda takmičenja. Na takmičenju će učestvovati reprezentacijecSirije, Egipta, Bugarske, Turske i Grčke kao i nekoliko plivača
Osvajača medalja sa Evropskih prvenstva ( Stjepanović, Siladji, Oder, Apostolakis, Gunar…)

Takmičenje traje 4 dana i na programu su prepodne kvalifikacione trke sa početkom u 10h, a popodne su predviđena polufinala i finala sa početkom u 18h.

SVEČANO OTVARANJE

Svečano otvaranje mitigna predviđeno je za četvrtak, 01.11.2018. u 17:45 časova, na Gradskom Bazenu u Zrenjaninu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh