I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Gradska uprava šampion Igara bez granica [5 FOTOGRAFIJA]

Finalni vikend Igara bez granica, koje su održane na Gradskom bazenu u organizaciji JU Sportski objekti, doneo je mnogo uzbuđenja i preokreta. Na kraju su se najviše radovali predstavnici Gradske uprave Zrenjanin, koji su osvojili šampionsku titulu.

Gradska uprava Zrenjanin slavi pobedu

Gradska uprava Zrenjanin slavi pobedu

„Opštinari“ su u finalu bili bolji sa 3 – 2 od ekipe Sečnja. U meču za 3. mesto, IPA Zrenjanin je lako savladala Osnovni sud Zrenjanin rezultatom 5 – 0. To je bio epilog Igara bez granica, koje su na otvorenom bazenu okupile ukupno 8 ekipa u 2 takmičarska vikenda.

Gradska uprava Zrenjanin u društvu Gorana Fijata

Gradska uprava Zrenjanin u društvu Gorana Fijata (desno)

Fordomanija

– Igre bez granica su organizaciono podignute na viši nivo u odnosu na prošlu godinu. Mislim da su uživali svi, kako takmičari, tako i publika. Sport i rekreacija predstavljaju važan segment života i nadam se da će sledeće godine učestvovati još veći broj ekipa – rekao je kapiten Gradske uprave, zamenik predsednika Skupštine grada Zrenjanina, Ljubomir Stanisavljev.

Igre bez granica 1

Pehare i prigodne nagrade najboljim ekipama je uručio direktor JU Sportski objekti, Goran Fijat.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Igre bez granica 4

– Ovo je drugi put da organizujemo Igre bez granica i plan je da ova manifestacija postane tradicionalna. Čestitam svim ekipama na trudu, borbenosti i snalažljivosti, a posebno na fer i korektnoj borbi. Posebne čestitke Gradskoj upravi Zrenjanin na zasluženoj pobedi – rekao je Fijat i dodao – Želimo je da što više ljudi poseti bazen, a u tom cilju planiramo ovog leta i organizaciju novih manifestacija, kao što su izbori za Mis bazena, noćno kupanje i žurke.

Zajednička fotografija četiri najbolje ekipe

Zajednička fotografija četiri najbolje ekipe

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh